Goedkope WA verzekering

Ben je op zoek naar een goedkope WA verzekering? Kijk dan snel welke WA verzekeringen wij als beste en meest betrouwbaar hebben geselecteerd.

Een cupcake op zijn kant

Een WA verzekering is sowieso de voordeligste verzekering van alle verzekeringen. Voor een paar euro per maand ben je namelijk zelf of met jouw hele gezin verzekerd tegen de financiële risico’s van aansprakelijkheid. Toch zitten er nog wel wat verschillen in prijs tussen de diverse verzekeraars. Al zul je begrijpen dat dit geen enorme bedragen op jaarbasis uitmaakt!

Wat is de goedkoopste WA verzekering?

Wanneer we puur naar de prijs kijken, dan is de WA verzekering van OHRA de goedkoopste verzekering. De dekking is prima en ook de schadeafhandeling en service is goed. Met een ruime dekking van maximaal € 2.500.000,- weet je in ieder geval dat je uitstekend verzekerd bent.

Goed gewaardeerde en goedkope WA verzekeringen

Toch kun je zelfs op een WA verzekering nog geld besparen. De verzekeringen die je hieronder vind zijn door verzekerden goed gewaardeerd en ze zijn nog voordelig ook. Door op één van de onderstaande links te klikken kun je direct jouw premie berekenen en een offerte aanvragen. Vanzelfsprekend kun je de verzekering ook direct online afsluiten, zodat je meteen goed verzekerd bent!